|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Humor Czym rozbawiły was Wasze dzieci? |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Pięknie jest marzyć, więc ja się zanurzę w takim zapomnieniu na forum
![]() Kupiłabym: -super telefon komórkowy na kartę bez żadnych umów -lustrzankę cyfrową za 3 tys albo i więcej -plazmę -wyremontowała dom -kupiła dom w USA i może jeszcze gdzieś jakiś apartament w Hiszpanii -pojechała na zaj**iście drogie wakacje -ciuchy,ciuchy, najlepiej zakupy gdzieś w Paryżu -założyła firmę, gdzie bym zatrudniła całą swoją rodzinę -sprowadziła tatę z Niemiec, który zapierdziela za grosze -dałabym, nie oczekując zwrotu po milionie dla każdej rodziny mojej -wspomogłabym różne akcje charytatywne -resztę bym odłożyła do banku żeby rosło w nieskończoność i nikt więcej nie musiał by się od nas martwić za co płacić rachunki i za co żyć ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja kupiłabym sobie działkę w super lokalizacji nie patrząc na cenę i wybudowałabym sobie dom marzeń, a także kupiłabym moim dzieciom po mieszkaniu. Podratowałabym swoją rodzinę finansowo, tak żeby ojciec nie musiał tułać się po europie tirem, każdemu bym pomogła, tym którzy mi kiedyś pomagali i tym którzy pomocy potrzebują. Na pewno pomogłabym chorym i biednym dzieciom. Zainwestowałabym w rozwój firmy. A sobie zrobiłabym generalny remont ciała, kosmetykę brzucha itp.
. Oczywiście moim marzeniem jest też otworzyć w moim miasteczku sklep sieciowy dla dzieci. Cóż: pomarzyć dobra rzecz![]() |
|
|
|||
|
|||
|
zapomniałam dodać, że zagrałam ale nie wygrałam
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ja to kupiła bym sobie audi A6
wyremontowała dom w nowoczesne sprzety....pojechała bym z rodzinka w rózne czesci swiata itd |