|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Dziecko Pochwal się swoim dzieckiem |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
pochwalcie się
![]() moja zaczyna stać bez trzymanki w łóżeczku, jest coraz odważniejsza w swoich wyczynach poza tym: - "a kuku" - najbardziej lubi gdy dziadek chowa się i pokazuje - "koi, kosi" - bije sobie brawo gdy coś jej się uda, lub gdy my zareagujemy na jej nowe umiejętności - pokazuje "taka duża", "takie dobre" - raczkuje, wspina się na wszystko i na wszystkich, - ostatnio babcia nauczyła ją dmuchać w powieszony balonik i teraz na wszystko dmucha i czeka aż się poruszy ![]() - robi rurki językiem i potrafi go zgiąć w pół ![]() ... |
|
|
|||
|
|||
|
Witam !!!
Ja mam synka który jutro będzie miał 10 miesięcy , a potrafi już bardzo wiele : - od listopada robi kupkę do nocniczka ; - raczkuje od listopada 2009 roku ; - chodzi od 25 grudnia 2009 roku (sam); - robi pa pa ; - robi kosi kosi ; - lubi się bawić w a kuku ; Ale uważam ze każde dziecko rozwija się własnym tempem i nie ma co na siłę uczyć dzieci nowych umiejętności - same do tego dojdą jedne wcześniej drugie troszkę pózniej . Pozdrawiam gorąco wszystkie mamy . ![]() |