|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Dziecko Pochwal się swoim dzieckiem |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Imię Julia jest jednym z najpopularniejszych imion nadawanych w Polsce w ciągu ostatnich paru lat. I - moim zdaniem - jednym z najpiękniejszych
Sama jestem mamusią Julii urodzonej 20 lutego 2008. Moja Julia to prawdziwe żywe srebro! Jestem ciekawa, ile Julkowych mam jest na Mamacafe? Jakie są Wasze córeczki? Pochwalcie się! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Naprawdę nie ma na forum żadnych Julek???
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
a jest,jest jedna taka łobuzica
![]() witam! moja Julka jest niewiele starsza od Twojej córeczki-bo z 10.10.2007r-pamiętam jak leżałam na sali poporodowej to jedna mamusia pytała czy się dobrze zastanowiłam nad wyborem imienia-bo Julki to straszne łobuzice i jedną taką miała w domuale nie zamieniłabym tego imienia na żadne inne! Widzę że Twoja Jula ma urodzinki-pewnie już się torcik piecze... WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA TWOJEJ CÓRECZKI A PRZEDE WSZYSTKIM NAJWAŻNIEJSZE-DUŻO ZDRÓWKA! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
I ja mam Julkę i choć ma juz prawie 8 lat to zgadzam sie że to małe łobuziary i cwaniary hehe
No ciekawe ile lat jeszcze będzie to imie tak popularne. Choć u nas Julek nie jest aż tak dużo w klasie na 22 dzieci tylko moja ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Oj tak, Dziewczyny, macie rację! Julki to straszne łobuziary! A to imię wydaje się takie romantyczne i subtelne hihi
Moja własnie biega po pokoju z piłką. Niczym tornado! Dziękujemy za życzonka - jutro będzie ciasto, kawka no i prezenty dla Julki. |