|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Ogłoszenia i Zakupy Wasze oferty oraz rzeczy godne polecenia |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Sprzedam sukienkę do chrztu. Dam dobrą cenę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Już sprzedałam koleżance...
|
|
|
||||
|
||||
|
mam sukieneczke dla ksiezniczki na rozmiar 86 biala w rozowe kwiatki cena 100 zł
|
|
|
|||
|
|||
|
interesuje mnie drewniane łóżeczko w rozsądnej cenie
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
niedawno odkryłam zabawki z firmy Crayola. Ścieralne mazaki to jest to. Dziecko się dobrze bawi, a ja nie musze się martwić o ściany. Polecam
|
|
|
||||
|
||||
|
Tak ich produkty są fajne. My lubimy np. farby do malowania palcami.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
sukienkę balową (gorset, spódnica, szal, halka z elastycznym drutem); roz. 38; kolor ciemny brąz z pięknymi złotymi zdobieniami; noszona tylko raz - stan idealny
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kobietki chciałam kupić dziecięcą tapetę ... nie znacie może jakiegoś internetowego sklepu?
|
|
|
|||
|
|||
|
nowe są tanie, za najzwyklejsze dasz 150 zł (chyba)
|
|
|
|||
|
|||
|
właśnie nabyłam fajne i nie tak drogo (220zł)
pozdrawiam |