|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Sex Wasze życie erotyczne |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Niezły numer
Zgadzam się z dziewczynami. Tylko test DNA wyjaśni sprawę. |
|
|
||||
|
||||
|
pewnego dnia miała solidny "apetyt" a po 9 miesiącach nielada problem. Nawet wcześniej. Nie zazdroszczę.
|
|||
|
|||
|
historia kosmiczna, ale czy nie możliwa? ale nawet jeśli zaszła w tą ciążę z 2 facetami to co się dzieje gdy mają oni różane grupy krwi? Przecież organizm matki nie przyjmie dzieci z różnymi grupami....jedno dla drugiego będzie pasożytem...Trudna sprawa
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nieźle... aż nie chce sie wierzyć
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
to jest mozliwe
widzialam program naukowy o poczeciach i byl rowniez ten problem![]() |
|
|
|||
|
|||
|
No chyba jest to moziliwe bo jak sie nasienia zmieszaja i dwa rozne plemniki sa sprawcami no coz
koszmar jak dla mnie![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja też myślę że tylko testy Dna potwierdzą czyje jest dziecko.
|
||||
|
||||
|
jakos watpie ze to mozliwe.ale cholera wie natura rozne figle plata.
|
|
|
||||
|
||||
|
o kurde to faktycznie ciezko stwierdzic,i chyba tylko DNA pomoze...
|