|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Pielęgnacja dziecka Jak dbacie o Wasze dzieci? |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli chodzi o bioderka, to można na pampersa założyć pieluchę i wtedy też jest
dobrze. Jenak po co to robić skoro lekarz np nie zalecił. Konieczność taka jest wówczas gdy lekarz stwierdzi,że coś jest nie w porządku. Dziewczyny! żyjemy w 21 wieku i po co sobie utrudniać życie pieluchami tetrowymi. Na pewno każda z was jest przemęczona a tutaj jeszcze dodajemy sobie pracy z praniem, prasowaniem i przewijaniem co godzinę. Twoja teściowa nie ma racji! |
|
|
|||
|
|||
|
malenka no przecież o tym mówię.
Nie wiem o co chodzi ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A, to się nie zrozumiałyśmy, bo w poście nie napisałaś, że chodzi ci o zakładanie pieluchy na pampersa.
Dalsza część mojego postu jest po prostu moja wypowiedzią do tematu a nie konkretnie do ciebie colleen. No dobra, nie ważne Już chyba wszystko jasne.Ostatnio edytowane przez malenka2 : 20-09-2008 o 12:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Dziewczyny dziękuję Wam za porady
ja już wiem, że będę używać jednorazówek, a mojemu mężowi dam poczytać Wasze wpisy...może coś załapie...pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
Ja swoje dziecko wychowałam na pampersach i nic nigdy mu nie było. Mam nadzieję, że Twój mąż pomnie, że mamy inne czasy
![]() Pozdrowienia dla Was |
|
|
|||
|
|||
|
Mój mąż to uparty osioł...nie da się mu nic wytłumaczyć. Chyba zostawię mu małą (jak już się urodzi hihi) na weekend z tymi jego pieluszkami terowymi to sam zobaczy jak to jest
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
dziewczyny poczytajcie sobie najnowsze badania, żeby nie pieluchować szeroko dzieci, najważniejsza swoboda ruchów!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Ja używałam pampersów a i tak brakowało mi zawsze czasu, boję się pomyśleć co by było gdybym jednak musiała używać tetry. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |