|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Praca Wasze kłopoty z pracą i zawodowymi wyzwaniami |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
moja córka ma np. zajęcia z panem raz w tygodniu około 2 godziny
śpiewają uczą się wierszyków pan jest od tzw. rytmiki jest to dobre dla rozwoju dziecka, że ma kontakt nie tylko z paniami a w tamtym roku taniec w przedszkolu był prowadzony tez przez pana |
|
|
||||
|
||||
|
moja sąsiadka jeździ tirem i sobie chwali
jak pracowałam w straży pożarnej to było kilka kobiet strażaków we Wrocławiu duzp kobiet prowadzi tez tramwaj
|
|||
|
|||
|
Cytat:
tyle ze nasz kraj nadaal jest zacofany pod wzgledem zatrudniania kobiet w tym zawodzie.. i jeszcze duzo musi sie zmienic zeby ludzie zmienili tok myslenia.. ja jezdze ciezarowym z przyczepami wiec jestem przykladem ze kobieta tez potrafi!!!!!!!! ![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|